27 Mei 2009

BROADBAND

yahooo 25.5.09 broadband dh pun sampai.sukanyaaaa.kalu x awal lg dh dpt di sebabkan kelalaian mereka menghilangkan borang apply tu jadinya kena la tunggu lambat sket.geram btoi.... nasib baik la jumpa juga akhirnya borang tuh.kalu x alamatnya lambat lg la nk proses.huhuhuhu.lepas nie akan aku rajin kan diri utk menulis diari ini.

lepas nie bla free leh la aku ym dgn kawan2 blogger.kawan2 tinggal la email ye kt shoutbox tu ye..senang kita nk ber ym.hehehe

8 ulasan:

  1. sonok la dah ader brodband... kami lu pakai maxis.. skang dah tukar.. celcom...murah skit.. whakakaka... lepas ni lebih active la bertenet

    BalasPadam
  2. as
    sama la.ifa pun pakai celcom gak...

    BalasPadam
  3. pasni laju la buka blog..naura pun, nama jer ada streamix kat umah..bila balik kojer, letih..takder masa nak blogging..sabtu ahad jer baru guna streamix tuh..yang lebihnya banyak blogging kat ois..kah..kah..tuang kojer..

    BalasPadam
  4. wah..sentiasa la update blog kak ifa ni nnt.. lebih banyak cerita2 "panas" akan keluar la pas ni..huhuhu..suke3

    BalasPadam
  5. pasni malam2 leh la hajar ym ngan akak... ikikiki... tambah lagi la member sembang... tp klu berkesempatan la coz hajar ni selalu kuar hirup angin malam takpun klu badan penat sangat cepat jer pengsan... hehehe...

    BalasPadam
  6. hehehe ada org x suker la...

    BalasPadam
  7. ok la tu dh ade brodband slamat berinternet ye...

    BalasPadam
  8. yeahhhh bestnyer dah ada broadband..haruslah mengupdate selalukan hehehehhehee..anyways, ini url baru saya

    http://falindah.blogspot.com

    happy weekend

    BalasPadam