13 September 2012

beraya rumah kawan-kawan/open house dan besday party



~ Syawal ke 6~

lepas maghrib siap2 utk ke open house rumah kak hajar.Rumah kami dekat je pun.sebelah menyebelah je pun tmn nie.hehehe.tapiii selalu buat mcm jauhhh bebenor bila nak jumpa.Sampai-sampai menu dah pun terhidang penuh atas meja.bihun sup ada nasi lemak ada ayam bakar ada nasi lemak ada ketupat ada dan mcm2 lah....nasi lemak x rasa mlm tuh.nanti lah buat lg ye kak hajar nasi lemak....

hehehehe nurin berjln/ronda 1 rumah.lawat kawasan gamaknya.tuh ada la tuh duk perati apa yg dia berkenan. nurin mkn bihun sup x mau bg org suap.mkn dgn tumpah sama byk.haiiyakk!!! semua nak buat sendiri skrg.


sebelum balik bergambar dgn family kak hajar dulu.anak kak hajar dalia ja yg nak bergambar.hero 2org lg  tuh xmau bergambar nak nonton tv di dalam.








         ***********************************************************************





~Syawal ke 8~

kawan masa belajar dtg rumah ptg tuh.mama tak sempat nak masak apa pun utk diana family just jamu biskut raya ja.sebab plan nak ke rumah kak eimma.Lepas ke rumah kak iemma,diana nak ke rumah mama semula.masa tuh baru plan nak masak koew teow utk family diana.kak eimma jamu kami mkn mee goreng,kopok lekor dan biskut raya.mcm2 biskut raya ada al maklumla mak mertua kak eimma nie buat bengkel jualan biskut raya masa bulan puasa.


beraya di rumah kak eimma with diana


 kaum suami pulak bergambar wat kenang-kenangan


* masa nak balik dari rumah kak eimma husband diana tukar pulak planning tak jadi ke rumah saya semula.husband dia minta kami pulak beraya di rumah dia.so tanya my husband dia pun setuju nak ke rumah diana pulak.so zassssssssss kami ke rumah diana di padang serai.sampai rumah diana solat maghrib pastu dia  pulak jamu kitaorang mkn cucur badak/samosa dan biskut raya.sedap betul cucur badak dan samosa kau diana.katanya beli dekat kedai 1malaysia.lepas nie harus pergi cari kedai 1malaysia mau beli itu kuih lahhh.........








                     
                             *****************************************************
Syawal ke 14~

open house rumah maksu dan besday anak2nya  danish dan dameer

sebelah siangnya buat open house dan mlm pulak buat besday.sonok la besday d hari raya.sure dapat berganda-ganda kan.









happy besday abg danish dan abg dameer.semoga jadi anak yang soleh dan pintar.aminnnn.



tamat sudah kisah raya 2012 kami.... bye bye...

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam